Billet

 

Køb billet til Flowerdays HER

 

Har du problemer med at købe billetter? Kontakt Ticketbutler med tekniske spørgsmål på Tlf. nr. 89 80 12 80

Hvis der er andre spørgsmål, kontakt venligst Joan på Tlf. nr. 27 20 95 38

Flowerdays i Thy 2022

Efter en fantastisk og velbesøgt udstilling i foråret 2022 i Hurup Thy – ”Naturens Stemme” HÅB – fortsætter vi det gode samarbejde med borgerne i Hurup og Thy.

Vi forelskede os hovedkulds i det smukke område, det skønne landskab og de dejlige mennesker – derfor håber vi, I har lyst til at komme til endnu en udstilling ved den gamle auktionshal i Hurup.

Her vil du blive mødt af 5 forskellige haver, som repræsenterer hver deres helt egen historie. Du vil blive mødt af Al Hambre, en pyramide med sin egen lille have, Boghaven og andre.

Der vil være inspiration i læssevis at hente til din egen have og der vil være brugt materialer, som du måske aldrig har drømt om at bruge i din have før.

Der er plantet 1000vis af georginer i hele området, som blomstrer på skønneste vis.

Byen Hurup er også pyntet op til fest som aldrig før. Der er plantet georginer i alverdens farver rundt om i byen – og kartofter og mange andre skønne planter. Så besøg endelig byens skønne gågade og de hyggelige butikker og få en god service med på vejen.

Undervejs vil der også være workshops, så du kan se, hvordan mange af de skønne ting på udstillingen bliver lavet af de kreative frivillige – og måske selv deltage.

Du kan blandt andet deltage i Flower Yoga onsdage kl. 8,30

Flower Yoga 14. september HER

Flower Yoga 21. september HER

Vi har også lavet 3 andre events, som vi håber, du/I har lyst til at deltage i – læs mere og køb billetter til de forskellige events herunder

Koncert i Flowerdays udstillingen HER

Cocktail aften i BlomsterkonditorietHER

Bløde fusser, portvinssmagning og skøn koncertHER

 

Denne udstilling er atter lavet med et uvurderligt samarbejde mellem de kreative frivillige i Thy og fra andre dele af Danmark. Uden dem – ingen udstilling – så kom forbi og værdsæt et kæmpe stykke arbejde både konstruktivt og kunstnerisk lavet – de har brugt hele sommeren på at forberede det bare til DIG!

Vi glæder os til at se dig til FLOWERDAYS I THY 2022!

Kærlig hilsen

Blomstermanden

Johnny Haugaard

FØLG BLOMSTERMANDEN

Følg med og bliv inspireret…

#johnnytheflowerman
Johnny Haugaard - Jul på Schackenborg Slot