Johnny Haugaard
- blomster, historier og kreativitet i skøn forening

Johnny Haugaard – også kendt som Blomstermanden – gør brug af sin store passion for blomster, historier og kreativitet, når han skaber smukke udstillinger og blomsterdekorationer.

Her på vores hjemmeside vil du løbende få alt det bedste fra blomstermanden, så kom med på rejsen og få nogle uforglemmelige oplevelser med vores allesammens Johnny Haugaard.

Johnny Haugaard og et hold af frivillige fra foreningen Blomstermandens venner har f.eks. været i fuld gang med at kreere Påskeudstillingen “Naturens stemme” på Pallisbjerg herregård.

Du kan i nedenstående video se afsnit 2, som er et ud af 16 afsnit, der rum for rum viser Påskeudstillingen “Naturens stemme” på Pallisbjerg herregård.

Er du glad for blomster, kreativitet og historier, så er Johnnys blomsterunivers lige dig.

Herunder kan du tilmelde dig Johnny Haugaards Blomsterklub samt følge med i Johnny Haugaards vindunderlige blomsterverden via de sociale medier.

Tilmeld dig Johnny Haugaards Blomsterklub
- det er helt gratis

Få tips, tricks og nyheder

Blomsterklub

FØLG Johnny Haugaard

Følg med og bliv inspireret …

Johnny Haugaard#johnnytheflowerman
Johnny Haugaard er lig med blomster, kreativitet og historier. Det anvendes med andre ord alt godt fra naturen og haven, når der laves udstillinger til de forskellige højtider hvad enten det er påskeudstilling, forårsudstilling, sommerudstilling, høstudstilling eller juleudstilling. Johnny Haugaard finder altid sin inspiration i det enkelte steds historie og skaber på den baggrund en rød tråd igennem udstillingen. På Pallisbjerg herregård er temaet “Naturens stemme”.