Nyd påsken med online Påskeudstilling på Pallisbjerg Herregård

Online påskeudstilling på Pallisbjerg herregård

Jeg vil vove at påstå, at det her er Danmarks mest vanvittige projekt. Tænk at lave en online påskeudstilling på smukke Pallisbjerg herregård, hvor vi ikke må invitere gæster ind og se udstillingen? Vanvittigt, tankeløst og rent galmandsværk.

Det hele startede med et dejligt besøg hos Lone og Bo Kloster på Pallisbjerg herregård i den smukke vestjyske natur. På 5 timer havde vi snakket det hele igennem: Lone og Bo ville åbne deres herregård for Danmarks smukkeste påskeudstilling. I fem uger vil jeg bo her på Pallisbjerg. I fire uger vil der sammen med et hold af entusiastiske frivillige blive skabt en fantastisk påskeudstilling over temaet “Naturens stemme”.

Man kan i disse Corona-tider desværre ikke besøge Pallisbjerg herregård og med alle sanser opleve Danmarks smukkeste påskeudstilling. Men frygt ej – vi har fundet en god løsning. Der vil nemlig være online adgang til Danmarks smukkeste påskeudstilling fra mandag d. 22. marts og frem til anden påskedag d. 5. april.

Naturens stemme

Påskeudstillingen bygger videre på succesen fra Danmarks smukkeste juleudstilling på Nr. Vosborg, som 12.500 blomsterglade gæster besøgte i julen 2020. For selvom Danmark er lukket ned, så skal vi nemlig ikke sidde og visne hen. Vi skal rejse os igen og høre naturens stemme.

Vi vil derfor i 14 dage trække naturen ind på den gamle herregård Pallisbjerg, som ligger i den storslåede natur i området vest fra Ulfborg og syd for Nissum fjord. Bygningen ligger kun 20 kilometer fra Nørre Vosborg, så vi lader historien rejse videre hertil. Påskeudstillingen under temaet “Naturens stemme” vil tage jer gennem historien og de smukke lokaler på Pallisbjerg herregård.

Oplev Danmarks smukkeste påskeudstilling i dit eget hjem

Professionelle film- og lydfolk vil give dig en fantastisk oplevelse, så du oplever påskeudstillingen på nært hold. I vil få en fornemmelse af at være tilstede på selve påskeudstillingen. Der er ingen grund til at bekymre sig over det tekniske for vi har folk, der hjælper dig godt i gang, så du får historierne og alle detaljerne hjemme hos dig.

Påske på Pallisbjerg herregård

Uge 1: I påskeudstillingens første uge vil I blive inviteret med ind i hvert rum på herregården og få en historie for hvert rum.

Uge 2: I påskeudstillingens anden uge vil naturens materialer illustrere påskens budskab om genopstandelse.

Det bliver en fantastisk rejse, hvor blomster, dufte, musik og historier vil pirre din fantasi og bombardere dine sanser.

Hvilke pakker kan jeg købe?

Der er mulighed for at købe to forskellige slags pakker:

  1. Mobilpakken, hvor du kan se påskeudstillingen fra din telefon.
  2. Tv-pakken, hvor I kan samles flere, og se påskeudstillingen sammen på jeres TV.

Du kan også gøre det sanseligt ved at tilkøbe en sansekasse, som vil blive leveret hjem til dit hjem med alle duftende fra Påskeudstillingen.

Få en unik oplevelse

Ja, jeg ved godt, at det lyder lidt skørt, men det bliver en helt igennem fantastisk rejse gennem Danmarks smukkeste påskeudstilling. Så hop med på vognen og bliv fortryllet af Danmarks mest skøre og vanvittige projekt – Påskeudstillingen “Naturens stemme” på Pallisbjerg herregård.

Jeres allesammens Blomstermand,

Johnny Haugaard ❤️

Johnny haugaard påskeudstilling

FØLG BLOMSTERMANDEN

Følg med og bliv inspireret…

#johnnytheflowerman

Digitalt postkort

Kender du også en, som er glad for blomster, kreativitet og historier, så send et personligt digitalt postkort med inspiration fra Johnny Haugaard. 

Hver sin side på hjemmesiden har sit postkort med unikt motiv, som løbende skiftes ud alt efter årstiden. 

Hold dig endelig ikke tilbage med at gøre brug af blomstermandens digitale postkort til at fortælle et familiemedlem eller ven, hvor meget du holder af dem. Det er nemlig helt centralt for Johnny Haugaard, at vi alle bidrager med at sprede lys og glæde til alle dem, der står os nær. 

Tryk ind på postkortet og skriv din besked, hvorefter du sender den af sted med dig selv som afsender.

Læs her for mere om Johnny Haugaard og den online påskeudstilling på Pallisbjerg herregård.